Sunday, Nov 29, 2020
HomeDi PasaranVaseline Bantu Kulit Lembap, Serah & Sihat

Vaseline Bantu Kulit Lembap, Serah & Sihat

Bersandarkan keyakinan bahawa kulit sihat bermula dengan menjaga kelembapannya dari dalam, Vaseline melancarkan rangkaian losen baharu dan inovatif yang mempunyai titisan mikro Vaseline Jelly.

Advertisements

Juga dikenali sebagai “wonder jelly”, Vaseline asli ini membantu mengunci kelembapan dan memulihkan masalah kulit kering, mempercepatkan pemulihan kulit serta menyokong pencerahan kulit dengan menyingkirkan kulit rosak dari dalam.

Berbanding losen harian lain yang menyediakan kelembapan serta-merta, tetapi tidak dapat menangani masalah kulit dengan lebih mendalam, rangkaian losen Vaseline bukan sahaja membantu memulihkan kerosakan kulit dari dalam, malah menjadikan kulit kelihatan lebih cerah, sihat dan lembap.

Vaseline Jelly ini boleh didapati dalam lapan variasai dalam rangkaian losen Vaseline Intensive Care dan Vaseline Healthy White, merangkumi:

  • Insta Fair dengan Skin Micro Reflector, vitamin B3 & Glycerin; membantu kecerahan nyata daripada aplikasi pertama sambil melembapkan kulit agar kekal lembut
  • UV Lightening dengan vitamin B3 & 3x ganda pelindung suria; membantu kulit lebih cerah dalam masa dua minggu
  • Perfect10 dengan AHA & Pro Retinol; untuk manfaat 10-dalam-1 bagi kulit kelihatan cerah sempurna
  • SPF24 PA ++ untuk Perlindungan UVA & UVB;  membantu pencerahan kulit di samping perlindungan daripada cahaya matahari

Rangkaian losen Vaseline Jelly kini boleh didapati di peruncit utama, farmasi dan pasar raya besar di seluruh negara. Maklumat lanjut, layari http://www.vaseline.com.my

comments

POST TAGS:
FOLLOW US ON:
Sukar Dapat Penaja,
Keunikan Pasar Siti

mediawriter1@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

Optimized with PageSpeed Ninja