Wednesday, Aug 12, 2020
HomeDi PasaranSafi Rania Diamond Inovasi Antipenuaan Terkini

Safi Rania Diamond Inovasi Antipenuaan Terkini

RAMAI wanita beranggapan masalah penuaan kulit wajah dapat diatasi dengan satu rejim anti penuaan sahaja, sebaliknya apabila usia semakin meningkat kulit kita mudah terdedah dengan pelbagai masalah kulit khusus yang memerlukan produk anti penuaan khusus untuk merawat masalah ini.

Advertisements

Kajian mendapati partikel mikro mineral berlian mampu membekalkan tenaga pada sel kulit dan meningkatkan peredaran cecair di bawah lapisan kulit.

Kulit kemudiannya akan menerima nutrien berguna dan seterusnya menjadi kuat, kembali remaja dan bertambah halus. Ekstrak mineral yang diperoleh daripada berlian semakin berkesan apabila digabungkan dengan bahan lain yang sesuai.

Menyedari betapa besarnya manfaat berlian pada kecantikan, lahirlah Safi Rania Diamond, rangkaian antipetuaan terkini dengan formulasi Nano Diamond DNA Technology Safi Rania Diamond khusus untuk wanita 40an.

Bukan sahaja mampu mengurangkan kedutan dan garisan halus pada wajah, malah merawat, merangsang, mengaktif dan menjana pembentukan sel kolagen serta elastin kulit pada kadar dua kali ganda bermula dengan olesan pertama.

Kombinasi formulasi Nano Gold dan Nano Diamond menghasilkan dua kali ganda kolagen dan elastin bagi merawat dan menegangkan struktur kulit daripada dalam seawall aplikasi yang pertama.

Hadir dalam kombinasi reka bentuk produk penuh glamor dan moden, rangkaian premium ini dilengkapi lapan produk signature dengan fungsi khusus untuk mengembalikan pesona keremajaan kulit anda. Abadikan kejelitaan anda dengan  pupur cantik penuh glamor berikut:

1.   Buih Pembersih Berpelembap SAFI RANIA DIAMOND – 140ml (SM-RM21.90, SS-RM22.80, B$10.50)

 • Menerusi formulasi Nano Diamond DNA Technology dan Ultra Hyaluronic Acid, buih pembersih mewah ini membersih secara mendalam dengan berkesan sambil mengunci lembapan untuk meningkatkan keelastikan kulit walaupun setelah dibilas.Dipertingkatkan dengan – Whitenol – Memperbaiki kesan pigmentasi dan bintik hitam untuk menghalang pembentukan melanin untuk kulit lebih cerah, tona lebih sekata.
 • Alami kulit segar, kekal lembap dan cerah dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk Safi Rania Diamond.
 • Penggunaan: Hanya pam dan urutkan pada wajah. Bilas sehingga bersih.

2.   Pembersih Penghidratan mendalam SAFI RANIA DIAMOND 100g (SM-RM17.90, SS-RM18.50, B$8.50)


 • Formulasi Nano Diamond DNA Technology, ini membersih dengan lembut sambil memastikan kulit kekal terhidrat. Ekstra lembapan memulihkan kesan penuaan seperti garisan halus dan kedutan.
 • Hasilnya, kulit lebih anjal, lembap dan halus dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk Safi Rania Diamond.
 • Penggunaan: Gosok sehingga berbuih dan urutkan pada wajah. Bilas dengan bersih.

3. Pembersih Solekan SAFI RANIA DIAMOND 100ml (SM-RM26.90, SS-RM27.90, B$12.60)

 • Formulasi Nano Diamond DNA Technology, ini membersih solekan dengan sempurna seperti asas solekan wajah, maskara, pembayang dan penggaris mata serta gincu. Pembersih yang boleh terus dibilas ini membersih solekan tanpa sabun, membuat kulit tidak rasa berminyak.
 • Alami kulit lebih elastik, lembap dan halus dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk Safi Rania Diamond.
 • Penggunaan: Pam pada tangan, ratakan pada muka dan sekitar mata. Kemudian Urut perlahan-lahan untuk menghilangkan solekan, maskara dan solekan lain. Bilas sehingga bersih.

4.   Pembersih wajah Krim Mikrodermabrasion Safi Rania Diamond 75g (SM-RM29.90, SS-RM30.80, B$13.50)

 • Memberikan manfaat seperti rawatan mikrodermasion menjadikan kulit halus dan segar.
 • Dengan formulasi Nano Diamond DNA Technology dan kuasa manik mikro yang bertindak lebih lembut untuk menanggalkan sel kulit mati serta pantas menyusup bagi menyingkirkan kotoran yang terperangkap di liang pori dengan berkesan tanpa mencalarkan kulit.
 • Diperkaya manfaat Olive Butter yang melembap dan melindungi kulit daripada stres ketika kulit dibersihkan dan Natural Lipid Enhancer membentuk lapisan perlindungan ekstra untuk mengekalkan kelembapan walaupun selepas kulit dibersihkan.
 • Gunakan sekerap dua hinga tiga kali seminggu, untuk kulit wajah sekata dan halus.

5.   Booster Peremajaan Sel SAFI RANIA DIAMOND 30ml –(SM-RM66.90, SS-RM68.80, B$30.80)

 • Mengaktifkan metabolisma sel untuk menentang kedutan, menegangkan kulit kendur dan mengurangkan tompok usia seawal aplikasi pertama.
 • Percepatkan proses pemulihan sel menerusi formulasi Nano Diamond DNA Technology dan Renewal Peptide-3, Tri-Amino Peptide serta Ultra Hyaluronic Acid yang menghasilkan kulit baru lebih anjal dan halus dalam masa singkat, kelembapan berterusan, di samping meningkatkan keanjalan kulit secara berterusan.
 • Booster Peremajaan Sel sebaik-baiknya digunakan bersama Serum Rawatan Intensif.
 • Oleskan pada wajah selepas menggunakan penyegar.

6.   Serum Rawatan Intensif SAFI RANIA DIAMOND 30ml –(SM-RM59.90, SS-RM61.80, B$27.80)

 • Serum rawatan intensif bertindak sebagai perangsang sel membantu mempercepatkan proses pemulihan sel, meningkatkan keelastikan kulit dan melembap secara berterusan.
 • Formulasi Nano Diamond DNA Technology dan Ceramide III, Tri-Amino Peptide serta Ultra Hyaluronic Acid menguatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci kelembapan agar berkekalan, kulit dihalang daripada mengendur dan tekstur dan tona kulit kembali dibaiki.
 • Oleskan serum selepas menggunakan booster. Ia boleh dipakai pada wakti malam dan siang

7.   Krim Antipenuaan SPF27PA++ SAFI RANIA DIAMOND 30g – (SM-RM43.90, SS-RM45.20, B$20.20)

 • Krim pelembap siang yang melindungi kulit daripada radikal bebas dan foto penuaan.
 • Formulasi Nano Diamond DNA Technology dan Carnosine yang merupakan antioksida serta Tri-Amino Peptide dan Penapis UV, kulit dilindungi secara efektif di siang hari dengan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit, punca tanda penuaan.
 • Manfaat 3X biokolagen yang membantu memulihkan keelastikan kulit untuk menghalangnya daripada mengendur, tekstur dan tona kulit kembali dibaiki. Kulit tampil lebih elastik, cerah berseri dengan tona sekata.
 • Digunakan pada waktu siang

8. Krim Regenerasi Sel SAFI RANIA DIAMOND 30g – (SM-RM46.90, SS-48.20, B$21.80)

 • Krim pelembap bertekstur ringan dengan rawatan intensif berkesan memperbaiki struktur dan tekstur kulit.
 • Menerusi formulasi Nano Diamond DNA Technology dan Phyto-ceramide yang bertindak pantas memperbaharui sel untuk kulit yang lebih halus, kedalaman kedutan dikurangkan terutamanya di malam hari secara efektif.
 • Manfaat 3X biokolagen yang membantu memulihkan keelastikan kulit untuk menghalangnya daripada mengendur serta menguatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci kelembapan agar kulit sentiasa lembap, kulit tampil lebih muda berseri, segar dan halus sepanjang masa.
 • Krim regenerasi sel ini digunakan pada waktu malam.

 

comments

FOLLOW US ON:
Tahniah: Noryn Aziz
Rumah Diserbu JAIS R

mediawriter1@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

Optimized with PageSpeed Ninja