Friday, Aug 7, 2020
HomeDi PasaranLima Penyelesaian Pakar Pencerah Dengan Formulasi Terbaik

Lima Penyelesaian Pakar Pencerah Dengan Formulasi Terbaik

Sepanjang 22 tahun, jenama krim pencerah dan penjagaan kulit Fair & Lovely memberikan sepenuh komitmen untuk mengubah dan memberi inspirasi kepada kehidupan wanita menerusi kecantikan.

Advertisements

Pada masa sama, membantu semua wanita mencipta hala tuju hidup mereka melalui kekuatan dalaman dan keyakinan yang diperoleh daripada wajah mereka yang cerah berseri.

Jenama ini juga komited untuk menyediakan produk untuk keperluan pengguna yang berubah-ubah.

Fair & Lovely terus memperbaiki formulasinya bagi menyediakan produk terbaik untuk para pengguna.

Ujian pengguna juga menunjukkan bahawa pengguna lebih menggemari formulasiKrim Pencerah Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin putih yang lebih berkesan dalam mencerahkan kulit.

Fair & Lovely kini lebih baik. Krim pencerah Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin baharu kini dengan formulasi pakar pencerahan yang terbukti keberkesanannya melalui kajian dan ujian pengguna untuk kecerahan kulit yang unggul.

Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin diinspirasikan daripada pakar rawatan pencerahan disediakan pakar. Dicipta untuk membantu wanita dengan lima penyelesaian pakar pencerahan:
* Kecelaan Kulit – bagaikan rawatan laser
* Kulit Perang – bagaikan rawatan melicinkan kulit
* Kulit Kusam – bagaikan rawatan pengelupasan
* Lingkaran bawah mata – bagaikan rawatan antioksidan
* Pencerahan kulit – bagaikan masker bervitamin

Fair & Lovely terus menjadi krim pencerah dan pelembap wajah yang digunakan secara meluas dan semakin popular dalam kalangan wanita.

Krim Pencerah Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin adalah jawapan kepada cabaran kecerahan yang dihadapi wanita Malaysia.

Terbukti dapat memberikan hasil pencerahan terbaik dan menjadikan kulit wajah lebih berseri. Formulasi baharu mengandungi antioksidan, Vitamin E & C dan B3yang berfungsi dalam proses pembaharuan sel kulit dan membantu kulit tampil cerah berseri.

Disarankan supaya krim Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin digunakan dua kali sehari sekali pada waktu pagi dan sekali pada waktu malam selepas membersihkan wajah anda.

Bagi hasil terbaik, gunakan pembersih wajah Fair & Lovely Multi Vitamin untuk membersihkan muka sebelum menggunakan krim Fair & Lovely Advanced MultiVitamin.

Formulasi terbaik Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin hadir dalam bentuk tiub dan pek kecil mesra pengguna bagi yang mengembara.

Ia berharga RM 8.30 (50g) & RM 11.50 (80g) dan kini boleh didapati di semua peruncit utama, farmasi, pasar raya besar dan kedai runcit di seluruh negara. Maklumat lanjut mengenai produk Fair & Lovely, layari www.facebook.com/fairandlovelymalaysia.

comments

POST TAGS:
FOLLOW US ON:
Sahut Cabaran Lister
Tahniah Aeril Dan Wa

mediawriter1@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

Optimized with PageSpeed Ninja