Friday, Oct 23, 2020
HomeDi PasaranLebih Selesa & Segar Sepanjang Hari

Lebih Selesa & Segar Sepanjang Hari

MEMAHAMI keperluan wanita moden hari ini yang mengharungi kehidupan sibuk, dengan beban tugas di tempat kerja dan di rumah. Pada masa sama, mereka perlu sentiasa cergas dan cekap sepanjang masa.

Advertisements

Kotex menampilkan tuala wanita revolusi baharu Kotex® Luxe Ultrathin menyerap 3x lebih pantas berbanding rangkaian Kotex® Luxe sebelumnya berdasarkan ujian makmal serta dilengkapi dengan ciri-ciri inovatif:-

• ‘Honeycomb Liquid-Locker’ baharu yang direka khas untuk menyerap dengan pantas dan memerangkap cecair untuk menghalang pengaliran balik dan memastikan kulit kering serta selesa.
• ‘Ultra Comfort Cover’ baharu yang direka khas untuk memberi kelembutan dan kekeringan pada masa yang samaagar menikmati pengalaman serta penjagaan peribadi yang terbaik daripada pad berprestasi tinggi.
• ‘Surround Lock Protection’ baharu dengan lingkaran anti-bocor untuk perlindungan daripada kebocoran dan keselamatan tambahan.
• Corak warna menarik yang mencerminkan cita rasa gaya peribadi kewanitaan.

Pengarah Pemasaran Kimberly-Clark Malaysia, Soo Woon Yee, berkata, Kotex® percaya kepada inovasi yang berterusan supaya wanita dapat menikmati perlindungan kewanitaan terbaik.

Tuala wanita Kotex® Luxe Ultrathin dengan revolusi baharu ini menawarkan penyerapan efektif untuk kekeringan dan kelembutan maksima – semua ini berserta dengan corak menarik pasti akan dihargai wanita moden kerana memberi mereka lebih keyakinan, walaupun ketika datang haid.

Kotex® Luxe Ultrathin baharu menawarkan semua yang diingini wanita moden untuk berasa yakin, cergas dan cekap tanpa kompromi.

Mereka tidak perlu bimbang mengenai perlindungan dan kebersihan ketika haid, kerana keselesaan, kebersihan, kesegaran dan perlindungan keperibadian yang berkesan, semuanya direka dalam pakej menarik.

Jadi, tunggu apa lagi, alami pengalaman yang memberi kesegaran sepanjang hari walaupun ketika haid. Tuala wanita revolusi baharu Kotex® Luxe Ultrathin untuk penggunaan biasa/siang atau malam boleh didapati di Tesco, Caring, Guardian dan Vita Care pada harga dari RM15.90 ke RM28.60 dalam tiga saiz: 24cm, 28cm dan 32cm.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman Facebook Kotex® Malaysia www.facebook.com/KotexMalaysia,www.kotex.com.my atau hubungi 1-800-82-1188 (Isnin ke Jumaat, 9 pagi ke 5 petang).

comments

FOLLOW US ON:
MH17: Sedih Dan Pilu
Tahniah Memey Suhaiz

mediawriter1@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

Optimized with PageSpeed Ninja