Monday, Sep 21, 2020
HomeSelebriti“Ini Hak Peribadi Saya” – Datuk Ramli MS

“Ini Hak Peribadi Saya” – Datuk Ramli MS

“MEMANG salah saya kerana merahsiakan perkahwinan kami, tapi saya kesal kerana serbuan itu digembar-gemburkan seolah-olah saya buat jenayah. Macamlah saya jual pil ecstasy atau pil kuda! Yang kecoh sangat soal peribadi saya apa pasal?”

Advertisements

Itu maklum balas pengarah muzik terkenal Datuk Ramli MS selepas rumahnya di Bandar Kinrara, Puchong dekat sini, diserbu penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) pagi semalam kerana dia disyaki berkhalwat dengan penyanyi Alyah.

Ramli atau nama sebenarnya Ramli Mohamed Salleh, 54, berkata, dia sudah berkahwin dengan Alyah pada Mac tahun lalu di Batam, Indonesia tetapi enggan menyatakan sebab mereka merahsiakan pernikahan itu.

“Kenapa saya tak mengaku kahwin sebelum ini, ada sebabnya. Saya tak mahu cakap kerana itu hak peribadi saya. Saya tak tahulah (anggapan) orang di luar sana,” katanya ketika dihubungi Harian Metro, semalam.

Menurutnya, serbuan JAIS di rumahnya semalam adalah prosedur biasa yang dilakukan bahagian penguat kuasa berikutan aduan yang mereka terima.- myMetro

comments

POST TAGS:
FOLLOW US ON:
Rumah Diserbu JAIS R
Inspirasi berbento a

mediawriter1@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

Optimized with PageSpeed Ninja